O nama

Trebate li pouzdanu osobu koja bi čuvala vaše dijete na nekoliko sati, a nemate povjerenja u nepoznate osobe iz oglasnika? Tete koje vam preporučuju prijatelji su redom zauzete mjesecima unaprijed? Vašim roditeljskim mukama došao je kraj!

Nanny.hr je specijalizirana agencija za posredovanje pri pružanju usluga povremenog čuvanja djece. Nanny.hr na jednostavan i brz način povezuje roditelje s čuvalicama za sve vrste čuvanja djece svih starosnih grupa i različitih potreba. Naš je zadatak da vam za željene termine i potrebe ponudimo potencijalne čuvalice iz našeg tima i provjeravamo njihovu dostupnost te potvrđujemo njihov dolazak ili nudimo adekvatnu zamjenu. Naša široka mreža iskusnih i provjerenih čuvalica nam omogućava da osiguramo dostupnost naših usluga kada god je to Vama potrebno.

Pronalazak prave osobe koja bi se povremeno brinula o Vašem djetetu odgovoran je zadatak! Zato našim klijentima garantiramo visoku kvalitetu naše usluge - sve naše čuvalice ispunjavaju najviše standarde brige za Vaše dijete. Nanny.hr oprezno bira svoje osoblje - uz pomoć stručnog tima školovanog i osposobljenog za rad s djecom selektiramo samo najbolje za brigu o Vašim mališanima. Usto, za naše čuvalice po potrebi organiziramo edukacijske programe i situacijske treninge kako bi naše čuvalice bile u potpunosti osposobljene za sve predvidive i nepredvidive situacije.

Nanny.hr se trudi da se svako odabrano čuvanje realizira s osobom koju ste odabrali, a samo ukoliko to zaista ne bude moguće, omogućava Vam i zamjensku čuvalicu. Nemate razloga za brigu, držimo najstrožije standarde u odabiru čuvalica za koje smo odgovorni i iza kojih stojimo. Mi izuzetnu pažnju poklanjamo sretnom i zadovoljnom korisniku zbog kojeg u konačnici i postojimo. Uvjereni smo da će naše osoblje uvijek biti na visini zadatka, i zbog toga smo spremni razgovarati o modifikaciji ili refundiranju plaćenih sredstava u slučaju Vašeg nezadovoljstva. Iznimno nam je važno da čujemo Vaše mišljenje i potrebe, kao i pohvale i sugestije kako se možemo poboljšati i usavršiti. Stoga nas slobodno kontaktirajte na Kontakt.

Još nikada niste koristili čuvalice i imate neke nedoumice oko angažiranja čuvalica? Niste sigurni da je Nanny.hr pravi izbor za vas? Trebate dodatne informacije i pojašnjenja? Slobodno nam se javite na Kontakt, bit će nam zadovoljstvo odgovoriti na sva Vaša pitanja!

Omer Zvizdić, osnivač i direktor Nanny.hr: “Kao novopečeni roditelj, prepoznao sam da tržište ne nudi opciju povremenog ili višekratnog čuvanja djece, s osobljem koje je kompetentno i iza kojih stoji pouzdana agencija. Mi Vam pružamo – pouzdanost, sigurnost i stalnu dostupnost.”


Naša priča

Tvrtku je osnovao Omer Zvizdić, otac tada dvadesetomjesečne kćerke Hane: “Godinama sam živio i radio SAD-u u Washingtonu, D.C. kao istraživački novinar i analitičar, gdje sam upoznao svoju suprugu i gdje nam se rodila naša kćerkica. Dolaskom u Zagreb život nam se iz temelja promijenio. U našoj maloj sretnoj obitelji, ja sam ostajao kod kuće uz našu kćerku jer se supruga morala vratiti na posao. Svakim danom sam se sve više upoznavao i usavršavao u ulozi roditelja, ali ipak nam je ponekad trebala dodatna pomoć u čuvanju djeteta.

Pronaći čuvalicu na nekoliko sati tijekom večeri ili vikenda izgledalo je kao nemoguća misija. Oglasi koje smo pronalazili na internetu činili su se prerizičnima i nepouzdanima i nikada se nismo usudili angažirati osobe koje same sebe hvale bez referenci ili stručne kvalifikacije. Ideja o agenciji tako se rodila iz osobne potrebe. Takva bi nam agencija učinila život lakšim, omogućila nam bolje organiziranje i olakšala funkcioniranje naše obitelji. Osim toga, slični koncepti već postoje drugdje u svijetu i odlično funkcioniraju. Nakon dugotrajnog istraživanja tržišta, razgovora s prijateljima i poznanicima, bili smo još više uvjereni i ohrabreni da krenemo u ovaj poslovni pothvat. Kao svjedoci i korisnici uspješnih agencija za povremeno čuvanje djece u inozemstvu, a ujedno i brižni roditelji, povezali smo ta dva svijeta i stvorili Nanny.hr.


Naše usluge

Agencija Nanny.hr specijalizirana je za posredovanje u pružanju usluga povremenog čuvanja djece koje se najčešće obavlja u stanu roditelja/staratelja. Naše usluge uključuju::


Naš tim

Naše čuvalice su pažljivo selektirane i testirane kako bismo vam mogli jamčiti njihovu kompetentnost i pouzdanost. Usto, važno nam je da naše čuvalice posjeduju osobine kao što su pouzdanost, nježnost, savjesnost i veliku ljubav prema djeci, kao i da budu kreativne osobe s iskustvom u brizi o djeci.

Čuvalice u Nanny.hr timu pažljivo su odabrane uz pomoć stručnog tima pedagoga i psihologa. Uz stručna i psihološka testiranja, prethodna provjera našeg osoblja podrazumijeva i prikupljanje i analiziranje svih preduvjetnih preporuka i dokumentacije, uključujući sanitarnu knjižicu i sudsko uvjerenje o nekažnjavanju. Zbog ozbiljnosti ovog posla i naše bezrezervne predanosti njemu, sve priloženo detaljno provjeravamo, a uz suglasnost kandidata provodimo i dodatne samostalne provjere. To je svakako ključan korak da bismo za pronašli najbolje i najkometentnije osobe za vas.

Težimo ka kontinuiranom napredovanju i usavršavanju i s toga vodimo brigu o praćenju najaktualnijih i najviših standarda čuvanja djece. Po potrebi organiziramo i nudimo edukacijske programe i treninge za naše čuvalice iz različitih područja, uključujući razvojno/kreativne aktivnosti, zdravlje djece, prehrambene potrebe, sigurnost doma itd.

Tu smo zbog Vas i želimo čuti Vaše mišljenje. Naš poslovni uspjeh uvjetovan je Vašim zadovoljstvom i srećom Vašeg djeteta i zbog toga želimo čuti Vaša iskustva i potrebe. Stoga Vas nakon svakog čuvanja molimo za Vašu ocjenu naše usluge, kako biste nam pomogli da napredujemo u kvaliteti našeg rada, kako pojedinačno, tako i kao tim u cjelini.