Novosti i savjeti

Novi koncept čuvanja na hrvatskom tržištu za sve koje trebaju povremeno čuvanje djece

Novi koncept čuvanja na hrvatskom tržištu za sve koje trebaju povremeno čuvanje djece 04.06.2016

NANNY.HR – NOVI KONCEPT NA HRVATSKOM TRŽIŠTU ZA SVE KOJI TREBAJU POVREMENE ČUVALICE!

Trebate pouzdanu čuvalicu na nekoliko sati, a ne znate kome povjeriti svoje dijete? Treba vam pomoć oko prijevoza djece iz škole ili na izvanškolske aktivnosti? Dijete je bolesno i ne može ići u vrtić, a vi morate raditi? Imate neplanirane obveze ili vam jednostavno treba slobodna večer? Nanny.hr idealno je rješenje za vas!

Nanny.hr je specijalizirana agencija za posredovanje pri povremenom čuvanju djece koja na brz i jednostavan način povezuje roditelje s čuvalicama za djecu svih starosnih skupina i za različite potrebe. Nanny.hr nudi pouzdane provjerene čuvalice koje će se brinuti za vašu djecu kad god vam bude potrebno. Preko web aplikacije Nanny.hr nudi potencijalne čuvalice i provjerava njihovu dostupnost te potvrđuje njihov dolazak ili nudi adekvatnu zamjenu. Brojan tim iskusnih i provjerenih čuvalica omogućava dostupnost čuvalica od 0-24h, kada god je to Vama potrebno.

Pronalazak prave osobe koja bi se povremeno brinula o Vašem djetetu odgovoran je zadatak! Zato Nanny.hr klijentima garantira visoku kvalitetu usluge - sve čuvalice ispunjavaju najviše standarde brige za Vaše dijete. Uz pomoć stručnog tima osposobljenog za rad s djecom selektirane su samo najbolje osobe za brigu o vašim mališanima. Usto, sve čuvalice prošle su višestruke provjere, uključujući psihološke testove procjene ličnosti, detaljan intervju sa psihologom, provjere referenci, zdravstvene provjere i zakonske provjere (potvrda o nekažnjavanju). Ono što je najvažnije je osigurati da vaša djeca budu u sigurnim rukama!

Cijeli postupak rezerviranja i plaćanja čuvalice obavlja se online preko naše web aplikacije (a moguće je obaviti rezervaciju i telefonom i emailom). Uz čuvanje, nudimo i prijevoz djece iz škole/vrtića i na izvanškolske aktivnosti u sigurnim autosjedalicama. Usto, nudimo i uslugu najma baby monitora s pomičnom kamerom kako bi roditelji mogli nadzirati tijek čuvanja na svojim pametnim telefonima.

Nanny.hr nudi:

  • provjerene i pouzdane čuvalice koje ispunjavaju najviše standarde
  • brzo, jednostavno i sigurno rezerviranje i plaćanje čuvalica putem naše web stranice
  • raspoloživost čuvalica 0-24/7 dana u tjednu, uključujući noć, vikende i praznike
  • pronalazak zamjenske čuvalice ako prvoizabrana nije dostupna
  • mogućnost video praćenja Vašeg djeteta tijekom čuvanja (web kamere)

Hvala portalu Dječji događaji na objavi teksta o Nanny.hr i našim jedinstvenim uslugama na tržištu. 

http://www.djecji-dogadjaji.com/vikend-dogadaji/2172-dogadjanje-nanny-tete-cuvalice-za-djecu