News

Thank you Index Mame for publishing an article about Nanny.hr and our work.

Thank you Index Mame for publishing an article about Nanny.hr and our work. 22.07.2016

HRVATSKA već izvjesno vrijeme ima fenomenalan, služben i provjeren servis koji povezuje roditelje i dadilje, koji pruža fleksibilne usluge po formuli - sretan i zadovoljan klijent, a djeluju na području gotovo cijele zemlje. Pričamo o Nanny.hr, a više o servisu koji je zaživio po uzoru na američke babysitterske servise razgovarali smo s njegovim osnivačem Omerom Zvizdićem, tatom i osnivačem.

"Ideja o Nanny.hr se počela razvijati nakon mog dolaska s obitelji u Zagreb iz Washingtona, D.C., a po uzoru na tamošnje servise koji se bave povremenom brigom o djeci. Ideja je koncipirana tako da pružamo povremeno čuvanje djece na nekoliko sati tjedno ili nekoliko dana u mjesecu, odnosno klasični babysitting. Pritom naša agencija predstavlja svojevrsni filter za roditelje - obavljamo sve potrebne predradnje testiranja i selekcije potencijalnih teta čuvalica u ime roditelja i svaku čuvalicu pažljivo biramo kao da je angažiramo za svoje dijete, pružajući roditeljima sigurnost i kompetentnost. ", naglasio je tata Omer.

To znači naravno da klijenti uvijek imaju mogućnost angažirati doista dobru dadilju za svoje dijete, povremeno, kada zatreba, kada nešto iskrsne, a što je, priznat ćete, predivna mogućnost za sve one kojima je ponekad stvarno potrebno da na nekoliko sati ostave dijete u sigurnim rukama, bez lutanja, panike, traženja. 

"Imamo raznolikih zahtjeva klijenata od onih koji će naručiti čuvalicu prva dva puta samo radi upoznavanja prije nego se oslobode da ostave dijete samo sa čuvalicom, do roditelja koji će dozvoliti čuvalici da izađe u park ili u igraonicu s djetetom na igru. Ili će prepustiti čuvanje djeteta Nanny čuvalici odmah s povjerenjem jer roditelji imaju poslovnu ili privatnu obavezu ili večernji izlazak. Na sve situacije smo navikli i sva čuvanja prolaze u najboljem redu i na obostrano zadovoljstvo upravo zato jer smo pažljivo birali naš Nanny tim. Za one koji su malo manje povjerljivi nudimo i iznajmljivanje baby monitora putem kojeg roditelj može pratiti i nadzirati čuvanje sa svog pametnog telefona. Dakle, sve opcije sigurnosti djece uključene su u našu uslugu.", rekao je Omer Zvizdić te priču nastavio iskustvima i onome što je jako važno dati na znanje svim roditeljima koji zatrebaju čuvalicu za svoje dijete.

"Bitan psihološki element za dijete koje netko dolazi čuvati je da ga sam roditelj unaprijed pripremi na dolazak čuvalice kao na nešto novo i zanimljivo. Nakon najave djetetu da će čuvalica doći igrati se s njim, crtati, zabavljati i raditi sve one aktivnosti koje dijete vesele, većina djece to doživljavaju kao razonodu i zanimljivost i raduju se dolasku tete čuvalice. 

Drugi bitan psihološki aspekt u našem konceptu čuvanja je taj da dijete bude u svom poznatom prostoru. Tu se dijete osjeća sigurno i tu je "šef" na svom terenu. Za razliku od vrtića ili igraonica, gdje je veći broj djece koja mu trebaju dati pristup i priliku da se priključi ostalima, u svojoj kući dijete je "svoj na svome". I naposljetku, ono što naša agencija pruža, a što ne mogu pružiti vrtići i igraonice, jest večernje i noćno čuvanje i stavljanje djeteta na spavanje u njegov vlastiti krevet.

Velika prednost koncepta Nanny.hr za roditelje je i ta da brzo i jednostavno, u par klikova mišem, mogu riješiti problem čuvanja djeteta - odabrati željenu čuvalicu, odrediti vrijeme čuvanja, platiti online i gotovo.", tako lako - rekao je naš sugovornik, a na pitanje jesu li im sve dadilje u timu dovoljno iskusne i školovane istaknuo je da čuvalice posjeduju certifikat, relevantno iskustvo u čuvanju djece različitih uzrasta s izuzetnim preporukama roditelja, ili imaju završeni Pedagoški fakultet ili ga još uvijek studiraju, naravno - na predškolskom smjeru, što sve skupa doista odaje dojam najveće moguće sigurnosti. A upravo je to roditeljima najveća briga kada razmišljaju o angažmanu nepoznate osobe za čuvanje svog djeteta. To i naravno fleksibilnost.

"Od osnutka do danas mnogi su roditelji prepoznali mnogostruke mogućnosti ovog servisa pa je zato i potražnja u stalnom porastu, posebice od strane stranaca, a sve više i od domaćeg stanovništva, što nam je osobito drago. Nakon Zagreba proširili smo djelatnost na sve one dijelove gdje se ukazala povećana potreba za našim uslugama, a to su: Split, Dubrovnik, Rovinj, Baška Voda, Pula, Rijeka, Pazin uz sva ta okolna mjesta."

A kako su njihove usluge fleksibilne, sve je stvar dogovora, tako i cijene, naravno, variraju. 
Cijene sata čuvanja su prikazane na web stranici i koncipirane su tako da se cijena sata čuvanja snižava s dužim vremenskim rasponom čuvanja, kako naglašava Omer Zvizdić, "našim stalnim klijentima nudimo i pakete čuvanja, pa je tako trenutno aktualan Smart paket - 20 sati čuvanja za 995 kuna koji se mogu iskoristiti za različita čuvanja u razdoblju od dva mjeseca."

I nije to sve - jer uz usluge čuvanja, Nanny.hr nudi i uslugu prijevoza djece u vozilima s autosjedalicama, a za sada tu uslugu nude isključivo na području Zagreba. To je posebno korisno ako klijenti žele stalni prijevoz za svoju djecu, da ih neko odvozi u školu i iz škole ili druge aktivnosti i vrati ih kući, i u tom slučaju pravi se posebna paket ponuda. Može se dogovoriti i jednokratni prijevoz, a ova će pogodnost, vjerujemo, biti posebno primamljiva s početkom nove školske godine. 

http://www.index.hr/mame/clanak/ako-vam-treba-provjerena-dadilja-ne-trazite-dalje-jer-tu-je-nannyhr-dostupan-od-024-sata/907359.aspx